Mike Pompeo
Volledig scherm
Mike Pompeo © AP

Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken: "Laks beleid tegenover agressie van Rusland komt ten einde"

De nieuwe Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, pleit voor een strengere aanpak van Rusland. Hij deed dat in geschreven nota's in de aanloop naar de hoorzitting rond zijn benoeming in de Senaat.

43 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    de werkloosheid in uske raakt opgelost, op tientallen plaatsen in de wereld gaan oorlog voeren en we hebben volk te kort om onze (wapen)industrie draaiend te houden ,t is maar hoe je t probleem van honger in eigen land aanpakt he , in de jaren 30 was t van t zelfde of vergeten?
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    USA is het probleem in de wereld, niet Rusland.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    er zijn personen die vinden dat er met de Krim door verkiezingen een misdaad is gebeurt maar keuren het onafhankelijk maken van Kosovo van servie met oorlogsgeweld vanuit het westen goed?
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Ha gaat hun oppermachtig leger eindelijk de strijd in Afganistan winnen?
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Eben Carsten Wanneer was de navo agressief. Inval in Irak gebaseerd op leugens uitbreiding navo tot aan Russische grens ondanks beloftes dat het niet zou gebeuren .50 miljard dollar van de VS om Oekraine te destabiliseren. Syrie Lybie ga maar door de VS in Vietnam de koreaanse oorlog.Het volgende slachtoffer is wellicht Iran heb je nu nog niet begrepen dat 30% van de industrie in de VS draait op wapens en oorlog komaan zeg.