© IMAGEGLOBE

Limburgse vriendinnen vinden tasje met tienduizenden euro’s tijdens weekendtrip

Een vriendinnengroep uit Ospel in Nederlands Limburg stootte tijdens een weekendje weg op een heel groot geldbedrag. Ze huurden een appartement in Valkenburg en vonden daar een make-uptasje met meer dan 26.000 euro cash geld.

lmas

Jeslynn Geuns trok in het weekend van 10 maart met zeven vriendinnen op weekend. “In de hoek van een slaapkamer vonden we een make-up tasje”, zegt ze tegen 1Limburg. “We dachten: ‘ah, chill we hebben make-up gevonden’.” Toen ze het tasje echter open ritsten vonden ze een geldbedrag van meer dan 26.000 euro.

De vriendinnen twijfelden even of ze het geld zouden houden. “We hebben er even over nagedacht om het op te maken”, bekent Geuns. “Toen we eenmaal doorhadden dat het om zo’n hoog bedrag ging, vertrouwden we het niet meer.” De vriendinnen belden daarop de politie. “Zij hebben vervolgens met de eigenaar van het appartement gebeld. Zover wij weten, was het niet van hem. Wij hebben er daarna niks meer over gehoord”, zegt ze.

Vindersloon

De dames worden echter niet beloond voor hun goede daad. “We hebben begrepen dat we geen vindersloon krijgen”, zegt Geuns. “Een klein beetje spijt heb ik er wel van. Ik weet niet of ik het opnieuw zou doen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer