Honderden Vlaamse meisjes slachtoffer van netwerk in naaktfoto's- en filmpjes
Volledig scherm
Honderden Vlaamse meisjes slachtoffer van netwerk in naaktfoto's- en filmpjes © rv

Honderden Vlaamse meisjes slachtoffer van netwerk in naaktfoto's en -filmpjes

Honderden Vlaamse meisjes zijn, zonder dat ze het weten, het slachtoffer van een ondergronds netwerk dat naaktfoto’s en -filmpjes uitwisselt. Dat blijkt uit een onderzoek van VTM NIEUWS en het Nederlandse RTL NIEUWS. In totaal circuleren er op de afgeschermde website meer dan 5.000 naaktfoto’s, die door duizenden gebruikers worden geruild en verhandeld. Het parket is een onderzoek gestart nadat VTM NIEUWS het gerecht op de hoogte heeft gebracht.

72 reacties

  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Niet te bevatten waarmee sommige mensen hun tijd verdrijven ... Hoe pervers kan je zijn !
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Eerst sinds het ontstaan van de gsm met camera...Iedereen in zen bloot gat foto's maken en maar versturen...Nu komen klagen dat die foto's nog ergens rondhangen of gedeeld worden..?? Wel Dit is het Internet..Dus geen compassie voor de makers van hun eigen foto's !Hierbij worden weer de verkeerde mensen aangepakt de 3000 leden van het forum!
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Een digitaal fototoestel , een printer, NIET aangesloten op Uw PC. Je maakt zoveel foto's als je maar wil . Steek de SD kaart in de printer en printen maar. Geen haan die er naar kraait. Kleef uw foto's in een album en steek die in een gesloten kast. Veel kijkgenot voor de liefhebbers . Vanuit Uw printer kan je ze nog opslaan op een USB stick die je kan inpluggen in een diaprojector en nog kan er niemand aan. Ik wens aan alle liefhebbers , veel kijkgenot.
  • emiel van mol

    6 jaar geleden
    najima eljalti, als de westerse opvoeding je niet bevalt kan je zonder problemen terug naar de woestijnbeschaving.
  • victor vandesande

    6 jaar geleden
    Eigen schuld dikke bult ze denken nog allemaal dat facebook en endere sociale media heen kwwad kunnen en ze zetten et dus veel dingen op waatvan ze dan spijt hebben maar het kwaad is geschied...