© Photo News

Khloé Kardashian bevalt van eerste kindje

Khloé Kardashian (33), de jongste zus van Kim, is bevallen van een meisje. Het is het eerste kindje van de realityster en basketbalspeler Tristan Thompson, die eerder deze week nog in het gezelschap van een andere vrouw werd gespot.

tib

Volgens entertainmentsite TMZ was Tristan wel bij Khloé tijdens de bevalling, net als haar zussen Kim en Kourtney, haar beste vriendin Malika en haar moeder Kris Jenner. De naam van de baby werd nog niet bekendgemaakt.

Het meisje werd geboren in een tumultueuze periode voor het koppel: enkele dagen geleden maakte TMZ bekend dat Thompson een vrouw mee naar zijn hotelkamer nam na een avondje stappen, terwijl Khloé hoogzwanger thuis zat. Ondertussen dook nog een intieme video op van de NBA-speler en twee vrouwen, gemaakt toen Khloé drie maanden zwanger was. En dan is nog de ex van Thompson, die beweert dat ze zwanger van hem was toen hij een jaar geleden een relatie begon met Khloé Kardashian.

Volgens verschillende bronnen is Khloé aangedaan door het nieuws, maar liet ze haar vriend toch aanwezig zijn bij de bevalling. De baby werd geboren in een ziekenhuis nabij Cleveland, waar het koppel woont.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer