VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Slachtoffer van naaktfoto's: "Plots kreeg ik via Facebook allerlei oneerbare voorstellen. Het was echt zijn bedoeling om mijn leven te verpesten"

Zedendelicten"Plots kreeg ik berichten op Facebook van onbekende mannen met oneerbare voorstellen", zegt Els, een van de slachtoffers die anoniem wil getuigen. Haar naaktfoto's staan op het geheime forum dat VTM NIEUWS en het Nederlandse RTL NIEUWS ontdekten. De foto's werden genomen door haar ex-partner, die ze daar plaatste uit wraak voor de stukgelopen relatie.

22 reacties

  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Naak foto's op internet zetten, is om miserie vragen .
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Ja meisje als de fotos zijn genomen was je reeds 21 jaar, moest je nu veel jonger zijn geweest had ik er nog enigszins begrip voor, naief, kalverliefde of dergelijke, maar bij 21 zou je toch beter moeten weten, in ieder geval wens ik je toch nog veel serkte.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Lezers, schaam jullie! Jullie doen aan victim blaming... Er is hier maar één schuldige, diegene die de foto's die in vertrouwen genomen zijn als wraak online smijt!
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Poseer gewoon niet naakt, dan kan dit je niet overkomen. Je weet nooit niet hoe een relatie verloopt.
  • alain schils

    6 jaar geleden
    Het is verschrikkelijk voor jou. Ik begrijp echter niet dat je je toch laat je je vangen ondanks het feit dat deze praktijken bijna dagelijks in het "nieuws" (alle zenders) ter sprake komt. Hetzelfde gebeurt met bankfraude (phissing). Hoeveel mensen laten zich niet vangen ondanks al deze waarschuwingen.