BELGA
Volledig scherm
© BELGA

N-VA wil tientallen spoorpremies herbekijken

BinnenlandN-VA wil het kluwen herzien van de premies en vergoedingen die werknemers van het spoor genieten. Dat schrijft De Morgen vandaag.

39 reacties

  • Marc Segher

    6 jaar geleden
    Neem morgen een treinbestuurder zijn premies af en er rijdt geen enkele trein meer. Voor het blote loon komt geen enkele verstandige treinbestuurder nog om een uur in de nacht uit zijn bed. NVA denk maar goed na vooraleer u daar aan raakt. Trouwens u weet toch dat de premies van een treinbestuurder dienen om hem te kunnen straffen bij beroepsfouten.
  • Erwin Cauwenbergh

    6 jaar geleden
    Misschien beginnen bij deschemaecker. Die sukkelaar verdient daat niks. Ale volgens hem toch.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Dat ze eens beginnen met zichzelf . Bijvoorbeeld een Koen Kennis met zijn tientallen mandaten. De Wever die casht zonder maar zelfs in het Parlement aanwezig te zijn . Dat is allemaal normaal jokke ?Awel ik vind dit NIET normaal en ik ben niet alleen .
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    De NMBS- premies geven grote voordelen aan bazepoepers, vakbondsvertegenwoordigers, dieven en (machts)misbruikers. De 'NMBS-premies' geven grote nadelen voor de eerlijke en mondige werknemer bij wie de premies verminderen of op 'nul' worden gezet door machtsmisbruikende 'bazen' als ze niet 'meewerken' met de interne criminaliteiten!
  • Antoon Caestecker

    6 jaar geleden
    ja halloooo en wat doen ze met al die miljoenen die ze zelf ontvangen om te verkwisten aan onozele verkiezingspropaganda waar geen zinnig mens nog naar kijkt... als je de wereld wilt veranderen moet je eerst met jezelf beginnen natuurlijk