REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Jan Mulder breekt lans voor Oliver: "Je moet hem bijna bewonderen. Zelfs toen Buffon - met die angstaanjagende baard - Oliver afblafte, week hij niet"

Champions LeagueAlle voetbalromantici spuwden hem uit. Ref Michael Oliver durfde het in zijn eentje aan om Juventus van een mirakel te houden en legende Gianluigi Buffon vervroegd met Europees pensioen te sturen. Voor de zoveelste keer was de ref 'Man Against the World'. Onze huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse breken een lans voor hem.

6 reacties

  • roger de munck

    6 jaar geleden
    Penaltys vallen meestal voor de grote ploegen ja dwingen ook meer kansen af en zijn gevaarlijker binnen de 16 waardoor den tegen stander dikwijls geen andere keus heeft dan ze tegen de grond te werken
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Tja, het was penalty, en dat speelt toch geen rol in welke minuut dat was.
  • Eddy Jonckheere

    6 jaar geleden
    Akkoord met Freddy V;P. Aan de andere kant zou het zeker geen strafschop geweest zijn in minuut 93. Dus in een thuiswedstrijd van dat niveau is er niet echt sprake van moed maar van partijdigheid.
  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    strafschoppen zien we wekelijks en meestal voor dezelfde ploegen.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Veel moed was daar niet voor nodig,als het voor de goal van Navas was gebeurd dan had ik wel eens willen zien of hij ook strafschop zou geven aan Juventus.Ik geloof er niets van dat dit zou gebeurd zijn want daar zou echt moed voor nodig geweest zijn.Het is en blijft een dubieuze beslissing want hij heeft nooit exact kunnen zien wat daar gebeurde!