Facebook-baas Mark Zuckerberg.
Volledig scherm
Facebook-baas Mark Zuckerberg. © EPA

Privacyschandaal raakt omzet Facebook niet, Zuckerberg zelf 3 miljard rijker na hoorzittingen

Facebook verwacht niet dat alle ophef over het privacyschandaal rond het socialemediabedrijf veel impact op de omzet zal hebben. Dat heeft een hoge marketingdirecteur van Facebook gezegd tegen The Wall Street Journal.

4 reacties

  • jimmy hendrickx

    6 jaar geleden
    Weer allemaal spek voor de media en de politiek. De fb gebruiker waar ze het zogezegd voor opnemen kan het eigenlijk geen bal schelen dat zijn verjaardag of zijn favoriete voedbalploeg geweten is door derden. Het punt is dat zakkenvullers graag commotie maken van de zakkenvullers waar ze geen vriend van zijn. Zodat hun eigen rottigheid in de schaduw valt...
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    een senator die niet weet wat het zakenmodel van Facebook is, gaat de ondervraging doen? Proficiat voor de samenstelling van zo een commissie. Beleggers worden slimmer ze kopen waardeloze rommel, een aandeel van een publiciteitsbureau. De dag dat men return on investment van dit reclamebureau gaat inzien is er weer een nieuwe zeepbel ontploft....
  • Maxime Vanmaercke

    6 jaar geleden
    Facebook en luchtvervuiling: de hype van de moment. Ideaal om alle binnenlandse problemen te verdoezelen. En de media...die doen mee. Zouden wij die kanalen eens niet beter onder vuur nemen?
  • Karel Flanders

    6 jaar geleden
    De mensen beseffen niet hoeveel macht ze zouden hebben als ze samen actie ondernamen. Als er iedere dag 50% fb niet gebruikt tot de wetten veranderen, zou er wel rap iets gebeuren.