Belgisch buitenlandminister Didier Reynders.
Volledig scherm
Belgisch buitenlandminister Didier Reynders. © BELGA

Minister Reynders: "Militaire escalatie in Syrië vermijden"

Enkel een politieke oplossing kan het conflict in Syrië oplossen. Een "militaire escalatie" moet vermeden worden. Dat zeggen Belgisch minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) en zijn Duitse ambtsgenoot Heiko Maas.

29 reacties

  • nico van landuyt

    6 jaar geleden
    Onze minister gaat weer ne keer zeggen Verleden vergeten misschien Of zit je te wachten tot ze aan ons deur staan Mogen blij zijn dat we de Amerikaan en de Britten hebben Wat kunnen wij doen met ons twee vliegers en een boot !!!!!!
  • Werner Van der Kelen

    6 jaar geleden
    Hans Van Reeth, kijk maar eens naar een kaart van Europa van voor de oorlog, zie dat ge op een stoel zit, dan zal je pas begrijpen wie de russen zijn (Stalin), vraag dat maar eens aan de Polen, inwoners van de Baltische staten en de mensen in de Krim, nog nooit gehoord dat mijnheer Poetin het laatste jaar een burgerluchtvaat vliegtuig heeft laten neerhalen. enz .... Poetin dat is een gevaar voor de wereldvrede beste man
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Didier zweert bij "politieke" oplossingen. Reeds jarenlang. Dat er nog lang "politiek" moge wezen, volgens mijnheer Reynders. Zeer bekwame "niets-zeggende" !
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Die is precies ook wakker geschoten met zoals gewoonlijk een "niet-communicatie" ...
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Nochtans zijn alle grote conflicten tot nog toe geëindigd met een militaire overwinning omdat het "absolute "oorlogen waren. Slecht het verdwijnen van één partij kon het oplossen.