Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Leko wil beste Club zien om zo geschiedenis te schrijven: "Winst zou fantastisch zijn"

Twintig jaar geleden dat Club nog eens kon winnen op Anderlecht en met Vermeer hun eerste doelman kwijt. De topper op Anderlecht kondigt zich andermaal niet gemakkelijk aan. Maar Ivan Leko wil gerust de eerste trainer zijn na Eric Gerets die blauw-zwart nog eens naar winst kan leiden.

8 reacties

  • alain leynaert

    6 jaar geleden
    Het beste club dat zal dan met een andere trainer zijn denk ik.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    luc braeckman, gaan jij en je vrouw ook kijken misschien?
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Freddie Hermans , Ik ben 62 jaar ( nu 80 jaar) supporter van CLUB, Maar wat u zegt is mijn gedacht ook zo, Maar het is nog niet voorbij we moeten onze moet niet laten zakken. Wil Gent vandaag verliezen op Standard gaan we nog meer gemotiveerd zijn om naar Anderlecht te gaan. Sorry maar ik zie ons winnen daar.Ja Freddie ik ga nog kijken hè thuis en uit.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Winst zou zeker fantastisch zijn, Leko.Maar het zal weer een nederlaag worden, daar ben ik als Clubfan zeker van. Het vertrouwen in Club met het oog op een goede afloop is al een tijd weg. Knarsentantend realisme : Gent wordt kampioen.
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    Geschiedenis werd geschreven in de tijd van Ernst Happel, wat er nu op tafel ligt is hoogstens een miniem detail in de geschiedenis.