AP
Volledig scherm
© AP

VS, Frankrijk en Groot-Brittannië bombarderen Syrië

BBC, CNN, Belga, ANPNa de vermoedelijke aanval met gifgas in Syrië hebben de Verenigde Staten hun dreigementen waargemaakt. Samen met bondgenoten Frankrijk en Groot-Brittannië vielen ze afgelopen nacht Syrië aan met kruisraketten. De VS heeft het over een succesvolle aanval. Rusland heeft de VN-Veiligheidsraad in spoedzitting bijeengeroepen om het te hebben over "de agressieve acties". Rond deze tijd begint de vergadering. Rusland heeft kort ervoor de VN gevraagd de aanvallen op Syrië te veroordelen.

348 reacties

  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Humanitaire redenen "gebruiken" als middel om een destructief doel te bereiken kan enkel door de laag bij de grond denkende. Het hele verhaal van Syrië zal op een dag tonen hoe het netwerk van belanghebbenden geweven is en zoals de verhalen uit het verleden zal de mensenmassa bewust of onbewust erin betrokken zijn want zij kozen en kiezen voor hun leiders.
  • zeki altin

    6 jaar geleden
    Oorlog is al 10 jaar aan de gang ...500.000 mensen hebben erbij het leven gelaten...nu pas valt het westen paar(chemische) opslagplaatsen aan..helaas is assad nog aan het werk ...begrijp er niets meer van!
  • Peter Vleesschouwesa

    6 jaar geleden
    Allemaal plannen voor de NWO. Zever in pakskes
  • Jozef Andre's

    6 jaar geleden
    Aan alle Naïeve mensen,wie is er in staat om mensen uit te roeien met Chemicaliën,wie is zo gewetenloos,zo een laffe houding aannemen en ontkennen ,kan uit oorlogangst deze laffe daden worden genegeerd ,proficiat aan de landen,FR,Eng,VS,dictators mag men nooit dulden.
  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Belgie blijf daar weg,en stap uit de n.a.t.o, en wordt terug een neutraal land.