Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Peter Sagan zet in Amstel Gold Race punt achter klassiek voorjaar: "Luik-Bastenaken-Luik is geen koers voor mij"

Amstel Gold Race"Ladies and gentlemen, welkom bij de officiële persconferentie van Bora-hansgrohe. Ik wil u graag voorstellen aan onze manager Ralph Denk. Hij heeft groot nieuws voor u allen. En ook voor ons team." Zo begon Peter Sagan de persconferentie zaterdag één dag voor de start van de Amstel Gold Race, zes dagen nadat hij Parijs-Roubaix won. Het grote nieuws is: sponsor Bora verlengt zijn contract tot einde 2021. Of Peter Sagan dat ook zal doen, daar is nog niets over beslist.

12 reacties

  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Ik vind dat hij al beter gepresteerd heeft !
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Sagan moest wel degelijk gediskwalificeerd worden in de Amstel Gold race ! Hij sneed weeral in ware cowboy stijl een volledige bocht af ! Erg sportief is deze Peter niet, in Parijs Roubaix probeerde hij Dillier ook enkele keren te verschalken (zeg maar tegen de plastic bakken in te sturen) door abrupt bochten af te snijden op de laatste kassei strook van Carrefour de l'arbre ...
  • Henninckx Terry

    6 jaar geleden
    Peterke,ge hebt uw rust verdient,profiteer er maar van met je vrouwtje en zoontje,ik zie er naar uit je terug te zien in je volgende koers.
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Er is altijd doping geweest in het wielrennen alleen komt het nu meer naar buiten.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Geen sponsors , dat is toch normaal , wat wil je nog . Kijk maar eens het geval Froome !! Die kerel wordt positief getest , tegen expertise ook positief , maar UCI durft niet in te grijpen , en de dopinggebruiker rijdt nog steeds vrij en vrolijk rond !! Dit maakt de ongeloofbaarheid tot 100 procent !! Mensen zijn dat kotsbeu !! Kijken niet meer naar de koers , en de sponsors vallen met hopen weg !! Dankzij dopingkerels als Froome gaat het bergafwaarts !!!