© Belga

Waasland-Beveren geeft nu ook tegen OH Leuven de punten weg

Het gaat van kwaad naar erger in Play-Off 2 voor Waasland-Beveren. De Waaslanders lieten zich nu in eigen huis ook ringeloren door 1B-ploeg OH Leuven. Het werd 0-2 na goals van Gorius en Storm. Waasland-Beveren eindigde de wedstrijd nog met 10 na rood voor invaller Van Damme. De troepen van Sven Vermant staan na drie wedstrijden troosteloos laatste in groep A van PO2 met een 0 op 9.

BaP

Zowel Waasland-Beveren (0 op 6) als OHL (1 op 6) zijn Play-off 2 begonnen met valse noot. Beide ploegen stonden helemaal onderin de A-groep en dat was ook te merken aan het spelniveau in de eerste helft. De slordigheden volgden elkaar in sneltempo op. Gelukkig was er nog Julien Gorius die met een knappe vrije trap scoorde en zo de pijn aan de ogen kon verzachten.

In de tweede helft kwam er geen beterschap voor Waasland-Beveren. In de 53ste minuut verdubbelde Nikola Storm de score voor de bezoekers. De thuisploeg probeerde de bakens nog te verzetten, maar Joachim Van Damme pakte, vijf minuten na zijn invalbeurt, rood na een gevaarlijke ingreep op Moore. Met een man meer hield OHL goed stand en pakten ze de drie punten.