Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Politie zet waterkanon in na Antwerpse derby, negen heethoofden opgepakt

De eerste Antwerpse stadsderby in acht jaar - en de eerste in een officiële wedstrijd in veertien jaar - heeft vanmiddag voor een kolkend Bosuilstadion gezorgd en door de overwinning van Antwerp ook voor een uitgelaten sfeer in de omgeving achteraf. De uittocht verliep net als de uren voor de wedstrijd aanvankelijk erg rustig, maar uiteindelijk moest de politie toch verschillende keren tussenbeide komen. De politie spreekt bij een voorlopige stand van zaken van negen arrestaties.

80 reacties

  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Niet te geloven dat IEDEREEN, behalve de ordediensten op voorhand weet dat er hommeles zal zijn.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Politie zet waterkanon in. Wie mag daarvoor afdokken? De gewone man alweer? Laat Dewever het betalen, het is ZIJN club van t stad! Wij willen helemaal niet afdokken voor dat krapuul!
  • Carlo Van den Biesen

    6 jaar geleden
    Jacques Heirman,mss de filmpjes ed nog es goed bekijken. Het was Wilrijks crapuul da het verlies niet kon verkroppen. Actie=reactie. K heb trouwens nog nooit zo n ‘amateuristisch crapuul’ bezig gezien. Hahahaha,k heb me kapot gelachen met die prutsers.
  • Frank Rolus

    6 jaar geleden
    Ik ben beerschotsupporter maar zoiets keur je toch af FC Antwerp was beter punt andere lijn daarom moet je toch niet gaan vechten of alles afbreken Vroeger kon je nog met vrienden zelfs van de andere club gaan samen zitten in de tribune van een wedstrijd dat gaat vandaag totaal niet meer Het zijn hooligans van beide ploegen die het verpesten schande voor het voetbal Stadionverbod voor eeuwig voor die relschoppers
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Precies veel parkingbewoners hieronder..