Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht nadert tot op drie punten van Club, videoref keurt gelijkmaker blauw-zwart af

Jupiler Pro LeagueDrie punten: dat is de kloof tussen Anderlecht en leider Club. Paars-wit won vanmiddag, na een prima partij, met 1-0 van Club en zorgde zo voor nieuw leven in de titelstrijd. De videoref keurde de 1-1 van Diaby af.

112 reacties

  • Guido Cerrens

    6 jaar geleden
    Brugge speelt gewoon ondermaats, teveel breien met te weinig in de 16 komen. Vanaken en Vormer hebben een vormdip. Er worden teveel kansen gemist. Brugge heeft een echte killer nodig in de 16. Waar is poulain en Classie
  • james vroman

    6 jaar geleden
    anderlecht zal zelfs geen Europees spelen ...
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Als je ziet hoeveel voetballers God bedanken voor hun overwinning, en als je tegelijkertijd de ellende in de wereld ziet, moet je concluderen dat God zich alleen om voetbal bekommert.
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    Wat een bende kinderen, het was miniem maar het was buitenspel. Bovendien als er een ploeg niet te klagen heeft over scheidsrechterlijke beslissingen dat is het wel Brugge. Maar uiteindelijk zal Brugge wel kampioen spelen in deze liliputterscompetitie.
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    als je al meer dan 20 jaar bevoordeeld wordt dan herken je het direkt wanneer je geliefde scheidsrechterkorps dat plots bij een ander doet . nietwaar bobo uit bruxxel !