© Instagram

Gwyneth Paltrow stiekem voor de tweede keer getrouwd?

Eén ding staat vast, Gwyneth Paltrow (45) en haar verloofde Brad Falchuk (47) hebben afgelopen weekend een groot feest gegeven waarop heel wat sterren, vrienden en familie aanwezig waren. Maar ging het om een feest om hun verloving te vieren of zijn ze toen werkelijk in het huwelijksbootje gestapt? Alles lijkt op het tweede te wijzen.

flb

Toen Gwyneth Paltrow in 2004 met Coldplay-frontman Chris Martin trouwde, gebeurde dat zonder vrienden, familie en fotografen erbij. Maar het heeft er alles van weg dat ze dat voor haar tweede huwelijk helemaal anders wou aanpakken. Afgelopen weekend doken er op haar Instagram plots enkele veelzeggende foto's op. Zo deelde ze er van haar vrijgezellenfeest in Mexico, waar onder andere ook Stella McCartney van de partij was.

Op zaterdag verschenen dan weer paparazzifoto's van een hele resem bekendheden zoals Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Steven Spielberg, Julia Roberts, Cameron Diaz en Demi Moore die in hun mooiste jurk en pak uitgenodigd waren op een feestje van Gwyneth en Brad. Ook haar moeder Blythe Danner was van de partij en had een kostuumzak bij zich waarin haar outfit verborgen zat. Een verlovingsfeest of toch al hun trouwfeest?

Ochtend erna

Het lijkt er in elk geval op dat het om het tweede gaat. Zo deelde de actrice en lifestylegoeroe op zondag nog een foto van in een hotelkamer op Instagram met de caption 'De ochtend erna'. De ochtend na haar eerste nieuwe nacht als bruid? Voorlopig heeft noch Gwyneth, noch Brad al op die geruchten gereageerd en het blijft dus nog even wachten op een eventuele bevestiging.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer