Huiszoeking bij sp.a-kopstuk Tom Meeuws: "Heb vertrouwen in het gerecht"

Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws zegt na de huiszoeking in zijn woning dat hij het volste vertrouwen heeft in het gerecht. "Ik ben heel tevreden dat de speurders het onderzoek snel voeren", klinkt het. De huiszoeking kaderde in het onderzoek naar gesjoemel met facturen bij De Lijn.

217 reacties

  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Als ze daar nog iets gevonden hebben, is die T.M. een idioot. Misschien kunnen we ons beter afvragen wat die onderzoeksrechter geïnspireerd heeft om na al die heissa in de pers alsnog een huiszoekingsbevel uit te schrijven. En T.M. is inderdaad een beetje een traagdenkende sukkelaar; werp geen steen naar je buurman als je zelf in een glazen huis woont.
  • marc Deglin

    6 jaar geleden
    de speciale woordenschat van een politici :als een politici zegt dat hij vertrouwen heeft in het gerecht ; zegt hij eigenlijk : " ik heb er een vriendje zitten die voor mij zorgt"
  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Dat zal wel,allemaal rode vriendjes Benoemd voor het leven...pas anderhalve maand nadat het gerechterlijk onderzoek tegen hem is gestart gaan ze bij hem een huiszoeking doen.... Moet er nog zand zijn...de rodw krantekop gaat zijn :” hebben niets kunnen vinden wat erop wijst....bla blablabla bla blabla De onschuld zelve,natuurlijk !!?
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Sossen, jullie dag des oordeels komt nog wel.
  • Stefan Janssens

    6 jaar geleden
    Ha ha ha. Het Belgische gerecht. Wat dachten ze nog te vinden vandaag ? Alle bewijsmateriaal is al lang verdwenen uiteraard.