Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Amanda wijst tweede date met man af. Groot is haar verbazing wanneer ze daarvoor rekening krijgt gepresenteerd

Na hun eerste date heeft de Amerikaanse vrouw niet meteen het gevoel dat ze de man van haar leven heeft ontmoet. Wanneer hij vraagt om een tweede afspraakje, besluit ze om daar niet op in te gaan en niet meer te reageren op zijn berichtjes. Maar dat blijft niet zonder gevolgen.

65 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Als je tracteert op de eerste date en het klikt niet, dan is dat het risico van het vak dat je je tracteergeld kwijt bent. En wat had die gedaan als er wel een 2e date kwam? De vrouw laten betalen, beurt om beurt of zoiets? Belachelijke vent. Als je te weinig geld hebt om op een date te tracteren, dan tracteer je niet ofwel zoek je geen date waarvoor je mogelijkerwijs zou moeten tracteren.
  • Steven Jansen

    6 jaar geleden
    wat een goedkope loser, ten eerste omdat hij het blijkbaar niet kan verwerken dat ze geen interesse meer heeft en ten tweede voor ocharme een paar dollars..
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Mannen moeten stoppen om nog te trakteren of om galant te zijn. Echte mannen zijn geen watjes en laten hun niet in een hoekje duwen door die #metoo waanzin.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Groot gelijk heeft hij. Die vrouw gaat elke week eten op mannen hun kosten.
  • Angela Cairo

    6 jaar geleden
    Het gaat er toch niet om wie betaalt. Ik wil ook altijd gewoon de helft betalen. Als dat dan geweigerd wordt moeten ze daarna ook niet afkomen. Heb geen man nodig om voor mij te betalen maar een jankerd nog veel minder.