Aanhangers van het Assad-regime trokken met Syrische vlaggen de straat op in Damascus, enkele uren na de Amerikaanse, Britse en Franse luchtaanvallen.
Volledig scherm
Aanhangers van het Assad-regime trokken met Syrische vlaggen de straat op in Damascus, enkele uren na de Amerikaanse, Britse en Franse luchtaanvallen. © Photo News

Syrische leger voerde sinds zondag 65 luchtaanvallen uit in rebellengebied

De Syrische regering heeft de voorbije 24 uur minstens 65 bombardementen uitgevoerd op rebellengebied op het platteland van Homs en Hama in het centrum van het land. Volgens de vanuit Groot-Brittannië opererende website Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR) bereidt het regime met de bombardementen een nieuw grondoffensief voor.

3 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Goed zo, de boel plat gooien !
  • guy matheussen

    6 jaar geleden
    Tegen rebellen die gewapend zijn moet men optreden. Moest men in België vechten tegen de staat zou men ook bombarderen. Maar je onze politiekers snappen het niet.
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    Inderdaad, Syrische alawieten en christenen vieren hun bevrijding van onder de jarenlange terreur van de soennitische rebellen. Kan iemand mij nog eens precies vertellen waarom het westen die terroristen steunt en blijft steunen? Alleen maar om de Russen dwars te zitten? Of om zoveel mogelijk vluchtelingen naar Europa te krijgen?