.
Volledig scherm
. © rv

Videodinges? Ref moet spelers tijdens rust van cruciaal Bundesliga-duel uit de kleedkamer vissen omdat videoref tóch penalty geeft

Time-outDe spelers van Mainz en SC Freiburg wisten niet wat hen vanavond overkwam. Het merendeel van de 22 protagonisten zal al in de kleedkamer voor de rust, maar op aangeven van de videoref moesten ze terug het veld op. Want Mainz kreeg alsnog een strafschop. 

7 reacties

  • Pieter De Koninck

    6 jaar geleden
    *Spelers na de wedstrijd al gedoucht en op de bus* *Scheidsrechter komt in bus van thuisploeg* Hey, beslissen jullie nog even snel wie een penalty wil stoppen? We hebben de beelden nog is bekeken en jij (*wijst naar keeper*) hebt rood De andere ploeg is al verwittigd Tot sebiet op het veld!
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    En daarmee is het lot van HSV en Köln bezegeld! Dan kun je ook zeggen dat het doelpunt van Engeland in de WB 1966 niet over de lijn was en ze geen wereldkampioen zijn!
  • Bruno Draulans

    6 jaar geleden
    Wat staan refs daar dan nog te doen? Heel dat systeem kan misbruikt worden en het ondermijnt het gezag van de hoofdref. In principe kan je zo dingen in een match bovensleuren die een uur geleden gebeurd zijn.
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Als de videoref ook al fouten begint te maken zijn we ver van huis.
  • Stefan Klemic

    6 jaar geleden
    Waarom duurt het zo lang om een beslissing te nemen?? De VAR kan die beelden toch op een halve minuut bekeken hebben, lijkt mij. Waarom moet dat zo lang duren??