In veel gevallen lukte het de VVD'er Mitchell van der K. toegang te krijgen tot seksueel getint beeldmateriaal, onder andere van Laura Ponticorvo, een vlogster die in België geboren is en bekend is in Nederland.
Volledig scherm
In veel gevallen lukte het de VVD'er Mitchell van der K. toegang te krijgen tot seksueel getint beeldmateriaal, onder andere van Laura Ponticorvo, een vlogster die in België geboren is en bekend is in Nederland. © ANP Kippa

Nederlandse lokale politicus blijkt porno-hacker die naaktfoto's van bekende Nederlandse vrouwen verspreidt

Een politicus uit het Nederlandse Almere heeft computers van tientallen vrouwen gehackt om op zoek te gaan naar naaktfoto's en video's. In veel gevallen lukte het Mitchell van der K., die lid is van de Nederlandse liberale regeringspartij VVD, toegang te krijgen tot seksueel getint beeldmateriaal, onder andere van de Laura Ponticorvo, een vlogster die in België geboren is en bekend is in Nederland. Dat schrijft De Telegraaf.

10 reacties

  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Sluit uw auto af. Bewaar juwelen in de kluis. Leg geen waardeartikelen op de vensterbank. Bewaar geen naaktfoto's. Twee procent van de bevolking deugt niet en zal van elke gelegenheid misbruik maken. Voorkom misdaad. Nooit zal de wetgeving in de plaats kunnen komen van het doodgewone gezond verstand.dat uw grootmoeder al had.
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Enkel narcicisten en exhibitionisten laten naaktfoto's maken om die op hun pc of het internet te bewaren. Het hacken van zoiets zou zelfs niet strafbaar moeten zijn. Als ge graag u in uw blootje vertoont, moet ge niet verschieten dat er gekeken wordt!
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Ik "vlog" niet. Ik heb dan ook van ganse deze poespas geen last.
  • Melina De Baerdemaeker

    6 jaar geleden
    Zet er gewoon geen naakt fotos op dan is het opgelost .
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Overal zit er kaf tussen het koren.