Laura Lynn, Roeselare
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Lynn, Roeselare © Dieter Bacquaert

Laura Lynn: "Ze scholden me uit voor boerenwijf en dikke nek, ik heb de hele dag geweend"

"Ik vind weer rust in m’n hoofd’, zegt Laura Lynn (41). En da’s maar goed, want de zangeres klautert uit een diep dal. In volle verwerking van de dood van haar papa, werd Laura gestalkt door een dolgedraaide fan. En na een ongelukkige uitspraak op Radio 1 werd ze persona nog grata in thuishaven Ardooie. "Nu ben ik klaar voor een nieuwe start", zegt ze in Dag Allemaal.  

4 reacties

  • Lucrece Forrez

    6 jaar geleden
    zeer triest in pv een beetje fier te zijn op onze mensen ! jaloezie ! triestige mentaliteit een beetje chauvinist voor ons eigen volk we hebben zeer goede sportmensen zangers enz
  • Rob Van Eyck

    6 jaar geleden
    In feite zat ze met haar uitspraak niet ver van de waarheid...het wordt inderdaad een droeve begangkenis in bijna elk dorp in het " zogenaamd" mooie Vlaanderen
  • jan kop

    6 jaar geleden
    mensen zijn gemeen,en als je een zangeres bent,kan ik me voorstellen dat je regelmatig vuile praat over je heen krijgt..moet je tegen kunnen,of een ander beroep kiezen vrees is..
  • Hugo Wouters

    6 jaar geleden
    Typisch Vlaams Laura, wanneer je een beetje succesvol bent start de afgunst. Deze week getuigt Jean Marie Pfaff in HLN over de smeuïge reacties, onze toptennister Kim Clijsters, geliefd in de tenniswereld, werd uitgescholden voor geldwolf, mediagek, terwijl zij zelfs de pers op afstand hield .