EPA
Volledig scherm
© EPA

Ook Australische restaurants van Jamie Oliver op de fles

Het ooit enorme imperium van de Britse tv-kok Jamie Oliver (42) blijft afbrokkelen. Gisteren ging zijn Italiaanse restaurant in de Australische hoofdstad Canberra niet meer open. Vijf andere filialen van Jamie's Italian werden overgenomen door Hallmark uit Brisbane. Eerder moest de 'Naked Chef' al een deel van zijn restaurants in eigen land sluiten wegens zware schulden.

7 reacties

  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    De man heeft wel degelijk talent. De kook hype is duidelijk een stuk minder dan enkele jaren geleden. Andere topkoks hebben ook hun deuren gesloten. Zelfs Jeroen Meus is aan het diversifiëren (zijn voormalig restaurant is na zijn vertrek failliet gegaan). Er zijn gewoonweg veel te veel restaurants.
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Koken door Engelsen, Amerikanen, Australiërs en zeker de programma's op tv hierover zijn gewoon om te lachen. Vlotte prater goeie presentator, maar top kok's komen niet uit deze landen
  • Wim Hellemans

    6 jaar geleden
    J.O. is een kok, géén manager, door zijn gebrek aan visie & honger naar persoonlijke verrijking zijn de enige gedupeerden alweer de werknemers die zonder job vallen!
  • censor

    6 jaar geleden
    tja die "Jamie" kan niet overal tegelijk zijn , mensen verwachten waarschijnlijk een jamie in de keuken, in schuim en zweet omeletten aan het bakken.
  • Nico Lietaert

    6 jaar geleden
    Werd bekend met zielig talent, maar ja, wie is dan de slimme. Iedereen kan balsamicoazijn over een slaatje sprenkelen. Kwaliteit komt altijd naar boven, in dit geval bewezen dat het niet anders kon dan naar onder.