rv/avioninteriors
Volledig scherm
© rv/avioninteriors

Zitten we straks als cowboys in het vliegtuig?

Wie het woordeloos uitgevochten ellebogengevecht met de buurman/vrouw op het vliegtuig al irritant vindt, zal dit geen prettig vooruitzicht vinden. In de toekomst gaan we wellicht als ruiters naar onze vakantiebestemming vliegen. Tenminste als de Italiaanse zetelfabrikant Avioninteriors dit concept verkocht krijgt.

17 reacties

  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Amaai zet daar een dikke op, en als die dan naast u staandzit dan ben je de pineut !! Nee daar vlieg ik niet mee!!
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Bij de Lijn betaal je ook het zelfde om te zitten of recht te staan tijdens een rit. Waarom gewoonweg geen zitplaatsen meer en enkel nog staanplaatsen. ( Ze zijn toch al absurd bezig )
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    hopelijk dan ook een kist wortelen vooraan in het vliegtuig voor de piloten. Ik ga op reis met het vliegtuig en ik neem mee: chaps om mijn benen te beschermen, lasso voor het cabinepersoneel, stijgbeugels voor de Kindjes, teugels voor de piloot, en een winchester moesten er indianen opduiken ...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als je ze nu gewoon horizontaal boven elkaar stapelt krijg je er toch nog veel meer in een vliegtuig. En al liggend kan je het nog beter uithouden. Winstmaximalisatie neemt steeds meer perverse vormen aan.
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Ik betaal liever een paar euro meer om met een deftige maatschappij te vliegen die niet voor alles een toeslag vraagt zoals al die low cost carriers.