Elias Cobbaut.
Volledig scherm
Elias Cobbaut. © BELGA

Wat een soap: nu wil ook Moeskroen naar de rechtbank tegen KV Mechelen, dat kortgeding start tegen voetbalbond

Jupiler Pro LeagueKV Mechelen vecht de licentie van Moeskroen aan én begint een kort geding tegen de Belgische voetbalbond. KVM wil zo als zeventiende club in eerste klasse ­blijven. Moeskroen is boos en zal zelf stappen ondernemen: "We gaan zelf naar de rechtbank", verklaart voorzitter Declerck. 

56 reacties

  • Tim Heye

    6 jaar geleden
    Moeskroen is een schande voor het Belgisch voetbal. Hoewel ik het Eupen het, als énige Duitstalig Belgische club in eerste klasse het gun, Moeskroen moet hier een stevige sanctie krijgen. Hun bedrog duurt nu al jaren.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Als het waar is dat Westerlo bedreigt werd hoop ik dat ze alle verantwoordelijken levenslang schorsen voor alle sporten, + megaboete van tientallen miljoenen alsook celstraffen aangezien voetbalbond rechter en beul zijn waartegen geen beroep mogelijk is. Tevens UEFA en FIFA een miljardenboete opleggen aangezien zij boven de Belgische bond staan en dus medeaansprakelijk zijn. Voelt daarom Patrik Janssens zich aangetrokken tot deze functie?
  • Dirk jansens

    6 jaar geleden
    Waarom zou Mechelen nu pas reagaren nu ze betrokken zijn ?Westerlo durfde te reclameren en ze bestonden bijna niet meer.Het treintje is vertrokken en het zou me niet verbazen als OHL en Westerlo volgen.
  • jan wilms

    6 jaar geleden
    slechte verliezers had je matchen gespeeld om te winnen ,hopelijk gaan ze terug naar af en mogen ze als straf de kompetitie beginnen met min 15 punten.Als ze naar het gerecht stappen gewoon laten degraderen tot 4de klas
  • Rudy De bakker

    6 jaar geleden
    Ik vind dat nu ook wel , als neutrale supporter, dat er een reukje is aan die club Moeskroen. Al enkele jaren trouwens.