Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Van uitbranders voor te hard werken en te luid typen tot discussies over kleur mapjes: werknemers delen belachelijkste dingen die ze op kantoor al meemaakten

BuitenlandWie op kantoor werkt, zal ze zeker herkennen: schijnbaar onbenullige dingen die aanleiding geven tot de grootste drama’s. Nadat een gebruiker van het populaire forum voor ouders Mumsnet aan andere gebruikers vroeg wat de belachelijkste dingen waren die ze ooit hadden meegemaakt op het werk, stroomden de reacties binnen. Van mensen die onder hun voeten kregen omdat ze te vlijtig waren of te luid typten tot oeverloze discussies over de kleuren van… mapjes.

4 reacties

  • Lore Kluwer

    6 jaar geleden
    In kantooromgevingen met desktopcomputers is te luid typen - én klikken - nochtans een terechte opmerking. Kan ferm op de zenuwen werken van anderen. Jammer dat fabrikanten van randapparatuur zo weinig écht stille toetsenborden en muizen op de markt brengen.
  • Bart Van der Elst

    6 jaar geleden
    Haha, te hard gewerkt... Dieje zever heb ek ook al moete aanhore
  • Yvan Vermeylen

    6 jaar geleden
    Moet je eens bij de Nmbs gaan werken. In hun kantoren lijkt de tijd stil te staan. Ik ben er gaan lopen, zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Die hiërarchie, die regeltjes, het gekonkelfoes.... Brrrr
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Dat te hard werken is herkenbaar. Heb 3 maanden met ambtenaren gewerkt alvorens ik naar de privé overstapte. Daar gaven de collega's officieus de opdracht hoelang je minimum over een bepaalde taak moest doen. Die taak kon gemakkelijk in minder dan de helft van de tijd (zonder ervaring) uitgevoerd worden maar dan waren ze kwaad omdat je 'te hard' werkte.