© BFM

© BFM

© BFM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Voorbijgangers en hulpdiensten ontfermen zich over kindjes na crash op weg naar school

Op de Merksemsebaan in Wijnegem is bestuurster tegen een auto rechts van de baan gereden. Het voertuig belandde op zijn zijkant. De drie kindjes die op de achterbank zaten, bleven gelukkig ongedeerd. De vrouw werd in shock naar het ziekenhuis gebracht.

doro

De vrouw was met haar twee kinderen en een derde kind op weg naar school, toen ze op de Merksemsebaan een auto rechts van de weg raakte en de controle over het stuur verloor. Het voertuig kwam op zijn zijkant terecht.

Omdat een getuige sprak van drie geknelde kindjes in het voertuig, werden de hulpdiensten massaal opgeroepen. Maar voorbijgangers wisten de vrouw en de kinderen meteen in veiligheid te brengen en regelden spontaan het verkeer in afwachting van de politie.

De kinderen bleven ongedeerd en werden door de politie naar school gebracht nadat ze nog van een ambulancier ballonnen hadden gekregen. De bestuurster was in shock en werd naar het ziekenhuis gebracht. Een voorbijganger die de vrouw en de kinderen mee in veiligheid bracht, liep een kleine snijwonde aan het hand op.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER