Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Matcha tot strawberry: de margarita cocktail heruitgevonden

Dit jaar blaast de margarita cocktail zeventig kaarsjes uit en met het goede weer van deze week laten we die verjaardag niet zomaar voorbij gaan. We zochten drie variaties uit op de klassieke margarita, om vanavond nog uit te proberen. 

0 reacties

  1. Weinig moeite, wauw-effect: zo pimp je kant-en-klare kerstgerechten zodat het lijkt alsof je uren in de keuken stond
    PREMIUM

    Weinig moeite, wauw-ef­fect: zo pimp je kant-en-kla­re kerstge­rech­ten zodat het lijkt alsof je uren in de keuken stond

    Wil je jouw kostbare tijd liever met je gasten doorbrengen? Maar wil je wel pareltjes van borden serveren die de smaakpapillen prikkelen? Het lijkt quasi onmogelijk, maar foodies Silke Van Engeland en Virginie Schoelinck vonden de hack: ze pimpen kant-en-klare gerechten zodat het lijkt alsof je lang in de weer bent geweest. Hun boek ‘Onweerstaanbaar kant-en-klaar’ is nog niet uit, maar wij mogen jullie alvast exclusief drie recepten tonen: met deze macaronsoezenkrans, carpaccio op oosterse wijze en aspergesoep met garnaalballetjes scoor je ongetwijfeld.
  2. Queen Elizabeth lanceert bakwedstrijd voor haar verjaardagsdessert. Dit zijn 3 geliefde recepten van de zoetekauw

    Queen Elizabeth lanceert bakwed­strijd voor haar verjaar­dags­des­sert. Dit zijn 3 geliefde recepten van de zoetekauw

    Dit jaar zit de Britse Queen Elizabeth (95) zeventig jaar op de troon. Haar feest in juni zal vier dagen duren, maar deze week start in het Verenigd Koninkrijk wel al de ‘Platinum Pudding Competition’. Deelnemende bakkers proberen een nieuw dessert te creëren voor The Queen, dat iedereen zal eten tijdens de festiviteiten. De winnaar wordt pas binnen enkele maanden bekendgemaakt, dus voor wie niet kan wachten zetten wij nu al drie favoriete recepten van de Queen op een rij.