Adam bij zijn deelname aan American Idol in 2013 (links) en nu als Ada Vox (rechts).
Volledig scherm
Adam bij zijn deelname aan American Idol in 2013 (links) en nu als Ada Vox (rechts). © American Idol

Hij deed 12 keer tevergeefs auditie voor American Idol. Nu doet hij het als dragqueen en blaast hij met gouden stem alle tegenstand uit het water

MuziekEr is een ster opgestaan in het nieuwe seizoen van American Idol. Jurylid Katy Perry was sprakeloos toen Adam Sanders (24) als zijn alter ego Ada Vox het podium op stapte om auditie te doen voor de talentenjacht en wist helemaal niet meer wat te zeggen toen hij zijn keel had opengezet. Drie weken en meer dan 2,5 miljoen views op YouTube later lijkt hij torenhoog favoriet voor de overwinning.

6 reacties

  • kaatje Thee

    6 jaar geleden
    WAUW!
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Wauw,wat een stem en wat een performer!De lat ligt daar inderdaad een heel pak hoger dan hier.Hier zet ik de tv uit,van hem/haar kan ik gerust een ganse avond genieten.
  • Annelies Verbesselt

    6 jaar geleden
    Hallo, om van zijn eigen stem, enkele octaven hoger te gaan. Chapeau! Er zijn weinig vrouwen die het hem nadoen!
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    idd, raar dat ie met zo'n stem niet aan de bak kwam, en nu ineens wel nu hij van zichzelf een showbeest gemaakt heeft.... prachtstem, uniek !
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Helemaal mee eens Willem Janssens. het is zo jammer dat er zo weinig hierop gereageerd wordt. Wat een gigantische stem heeft die gozer echt top. Ik vind dat er in Amerika de lat zeer hoog is ten opzichte in Europa. Maar goed hoor die jongeren niet reageren dus ze horen liever gek wijf die niet kan zingen maar omdat dat mens heer raar doet en opvalt dan vinden zij goed raar.