shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

Met dit sluwe trucje kijken sommige mensen gratis naar Netflix

Internetgebruikers die Netflix willen kijken op andermans kosten hebben een nieuw trucje verzonnen waarvoor ze gebruikmaken van een weinig gekende eigenschap van Gmailadressen. En dat heeft alles te maken met de puntjes. Belangrijk detail: het trucje is wel degelijk illegaal.

36 reacties

  • Rositta Dooms

    6 jaar geleden
    Kun je dingen e leven verder bekijken via Netflix zona en abonneer ik mij
  • Paul Vermeersch

    6 jaar geleden
    Ik heb een Gmail adres zonder puntjes, en een tijd geleden kreeg ik ook aanmaningen van Telenet. Kon niet voor mij zijn want ik betaal altijd keurig op tijd. Tot ik even die mails goed bekeek en zag dat het voor iemand anders was. Ook zelfde Gmail adres als ikzelf, maar met een puntje ertussen. Kon die man nergens contacteren en heb dan via Telenet laten weten dat het email adres bij mij toekwam en ze deze man moesten melden dat dit zo was.
  • Tom Roeck

    6 jaar geleden
    Man gij hebt het verpest dank u wel fishernu maar en ander oplossing zoeken
  • Roland Q

    6 jaar geleden
    De "sluwe truc" bestaat uit een intentionele foutieve inschrijving met de hoop dat een ander betaalt voor jou? In de gewone wereld heet dit fraude...waar komen deze journalisten vandaan?
  • Sidney Senecaut

    6 jaar geleden
    Een maand geleden vond ik het ook al raar dat mij gegevens waren bij gesteld op netflix van 2scherm naar het gebruik van 4 scherms, terwijl ik dat zelf niet had gedaan ,?????