Luc krols
Volledig scherm
© Luc krols

OPINIE: "Betrek ons bij het beleid, geef ons inspraak. Deze uitgestoken hand blijven weigeren, is bijna misdadig"

De aanleiding voor dit stuk is het ontkennen van de meerwaarde van de jacht en jachtbeleving, door maatschappelijk relevante spelers in het landelijk buitengebied. Jacht wordt namelijk als een elitaire bezigheid beschouwd zonder enige pluswaarde. 

4 reacties

  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    allemaal dikke zever, meneer de jager. jacht is niet meer van deze tijd, misdadig tijdverdrijf voor welgestelde blaaskaken. gewoon verbieden.
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Jagen zou verboden moeten worden.. Waarom zie je al jaren bijna geen konijnen meer, jagers hebben besmette konijnen uitgezet op vraag van de boeren, en dit met politieke oogkleppen natuurlijk..
  • Geert Bancken

    6 jaar geleden
    Niet elitair? Als je geld genoeg hebt mag je zelfs s'nachts gaan jagen, hagel laten landen op andermans huizen en de politie keek toe en zag dat het goed was!
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Een wereldvreemd kliekje . Ik zie wat de jachtbeleving ons gebracht heeft ... trouwens dat er zoveel vossen zijn is door de jagers zelf die decenia lang in gevangenschap gekweekt tamme wildsoorten hebben uitgezet dat te dom was om op zich zelf te overleven. Het verhaal van uitgezette everzwijnen door jagers is nog zoiets . Ga uw prietpraat ergens anders verkopen aub .