"Er zijn alsmaar meer jobs en minder werkzoekenden in Vlaanderen", zegt Thomas Pollet, de woordvoerder van Muyters, ter verklaring van de opvallende groei. "Dat leidt tot meer vacatures en een grotere kans op succes voor werkzoekenden."
Volledig scherm
"Er zijn alsmaar meer jobs en minder werkzoekenden in Vlaanderen", zegt Thomas Pollet, de woordvoerder van Muyters, ter verklaring van de opvallende groei. "Dat leidt tot meer vacatures en een grotere kans op succes voor werkzoekenden." © thinkstock

Waalse werkzoekenden stromen naar Vlaanderen

Het aantal Waalse werkzoekenden dat in Vlaanderen aan de slag gaat, is vorig jaar sterk gestegen. Dat schrijft De Tijd vandaag.

58 reacties

  • Jean Vermote

    6 jaar geleden
    Maar voor oudere werklozen is er in Vlaanderen blijkbaar geen job beschikbaar. Of zijn we te lelijk misschien?
  • Jean Gobin

    6 jaar geleden
    goed dan kunnen we ons Frans wat bijschaven ..want de meeste zullen wel voor chef of meestergast aangeworven worden .daar is de nood het grootst .
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    @ Freddie Heremans: "graag aub het bewijs dat BDW ooit zou gezegd of geschreven hebben dat Walen lui zijn." Junkies aan het infuus? Al vergeten? Kort geheugen, die vlaams-nationalistjes.
  • jaak wittouck

    6 jaar geleden
    Vergeet niet dat Vlaanderen hun pensioen ook zal betalen dat zullen we wel voelen binnen 20 a 30 jaar , en is de verfransing terug ingezet ? Welk voordeel heeft Vlaanderen er bij dat Walen hier komen werken , eerst alle Vlamingen aan het werk a u b.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Welen zijn vriendelijk, charmant, beleefd en hun taalkennis buiten het frans is van een gemiddelde schildpad.