ANP
Volledig scherm
© ANP

Datum Europese verkiezingen bekend: België trekt op 26 mei 2019 naar de stembus

Op zondag 26 mei 2019 trekken alle meerderjarige Belgen naar de stembus voor de verkiezingen voor het Europees parlement en de regionale parlementen. Dat is nu helemaal zeker na een stemming in het Europees parlement in Straatsburg. Wellicht vinden ook de federale verkiezingen plaats op 26 mei.

14 reacties

  • Mien Veste

    6 jaar geleden
    Hopelijk wint het VB veel stemmen; Herdenk maar eens alle leugens die men jullie heeft voorgehouden, profitariaat inclus. En ook, 46 plaatsen wilt men vrij houden voor anderen die willen toetreden aan het gedrocht? Mensen, laat jullie niets wijs maken, het zogezegd één gemaakte gedrocht is in de voorbereiding waarbij alle mensen die daar onder vallen, stilaan maar zeker hun eigen identiteit en hun eigen land verliezen. Kijk maar eens rond en trek je conclusies...
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Welke politieke partijen uiten zich als pro en welke anti EU ?
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Gisteren nog kregen we de heugelijke tijding dat ze Albanië er ook willen bijnemen, een beslissing zonder enige raadpleging van de EU-bevolking, als ik ga stemmen is dat a) om een boete te vermijden en b) op een Eurokritische partij te stemmen.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Vrij nutteloos. Het parlement is grotendeels leeg en heeft toch gen macht. Machtigste positie word door Selmayer bekleed, niets democratisch aan en het parlement staat volledig buitenspel.
  • Arie Verwimp

    6 jaar geleden
    Ben ik toevallig toch ni thuis zeker?