Vlnr. beklaagden Evert De Clercq, Pierre Serry en André Gyselbrecht.
Volledig scherm
Vlnr. beklaagden Evert De Clercq, Pierre Serry en André Gyselbrecht. © Photo News

André Gyselbrecht krijgt 27 jaar celstraf als opdrachtgever voor kasteelmoord, rechtbank schetst vernietigend beeld van dokter

Hoofdverdachte André Gyselbrecht is veroordeeld tot 27 jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn schoonzoon Stijn Saelens. Dat heeft de Brugse correctionele rechtbank beslist. De rechtbank stelde dat André Gyselbrecht veroordeeld moet worden tot een strenge, effectieve gevangenisstraf. Enkel zijn gunstig strafblad werd als een echte verzachtende omstandigheid omschreven. Pierre Serry krijgt 21 jaar cel, Evert de Clercq 27 jaar cel en Roy Larmit 15 jaar cel. De huurmoordenaar zelf overleed al in 2012.

85 reacties

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Ik zou hem ook nog een strenge straf geven voor smaad, omdat hij het slachtoffer door het slijk heeft gehaald, om zijn daad goed te praten !
  • Berdine BERDINE JOOS

    6 jaar geleden
    En nu in beroep Dan helft minder straf.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Bart Werbrouck, na de feiten zal de dachter altijd de manipulatieve vader verdedigen. Wie wil nu een familielid in de gevangenis. Niemand. Daarom dat getuigenissen van familie met een korreltje zout moet nemen. Bij eerder onderzoek had de dochter gezegt dat er nbietw van aan was!
  • Luk Gonnissen

    6 jaar geleden
    Volgens mij kon hij perfect buiten de gevangenis nog functioneren zonder gevaar voor de maatschappij, wat zin heeft een gevangenisstraf voor deze man en voor de maatschappij?
  • Remi Verbeke

    6 jaar geleden
    Schandalig !!!!