© BELGA

Maakt Losada vanavond zijn rentree bij Beerschot Wilrijk?

Hernán Losada zit in de selectie voor de wedstrijd van vanavond tegen Sint-Truiden. De 35-jarige Argentijn kwam sinds de verloren promotiefinale tegen Cercle Brugge niet meer in actie bij Beerschot Wilrijk en maakte nadien bekend dat hij na het seizoen een punt achter zijn carrière zal zetten.

Koen Frans

“Na die wedstrijd op Cercle Brugge is er volgens mij iets mentaal gebroken bij Hernán”, zei trainer Marc Brys zondag op de persconferentie na de verloren derby. Losada zat niet in de kern voor de duels tegen Eupen, Lokeren en Antwerp. “We zullen in de volgende weken zien hoe dit evolueert, maar iedereen is ervan overtuigd dat Hernán een mooi afscheid verdient”, voegde Brys er nog aan toe.

De Beerschot Wilrijk-trainer was van plan om Losada pas in de wedstrijdselectie op te nemen wanneer hij ‘gunstige signalen’ had opgevangen op training. En dat lijkt nu het geval. De Kielse publiekslieveling zit in de selectie voor de thuismatch tegen Sint-Truiden en liet op Instagram uitschijnen dat hij er klaar voor is: “That feeling AGAIN. See you all tonight”, schrijft hij.

© Instagram Hernán Losada

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners