Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Indrukwekkende Alaphilippe vloert Valverde in Waalse Pijl, Vanendert knap derde

WielrennenGeen vijfde zege op rij voor Alejandro Valverde, wél de eerste voor Julian Alaphilippe. De Fransman van Quick.Step Floors toonde zich de sterkste op de bevreesde Muur van Hoei. Valverde moest vrede nemen met de tweede plek, een fenomenale Jelle Vanendert werd knap derde.

19 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Dit podium is geen verrassing. Valverde en Alaphilippe waren samen met Teuns en Wellens topfavoriet en Vanendert liet in de 'amstel' zien dat hij in goede doen is. Hoop dat de Belgen, Teuns, Gilbert, Wellens en Benoot zondag beter voor de dag zullen komen.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Wellens is te egoistisch om toe te geven dat hij de benen niet had.Alaphilippe wint niet door zijn ploeg, want die hebben geen meter kop gedaan, maar door zijn eigen klasse. Philipke kan ineens dit jaar ook geen platte prijs meer rijden, hoe zou dat komen ?
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    En ook Sachman niet vergeten met zijn 8ste plek na da laatste kms in de aanval te zijn gegaan. Meestal komen de laatste aanvallers een paar minuutjes later aan. Talent op overschot bij QSF.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Verborgt noemt er eens ene van QS. Wat zit jij hier te brabbelen.
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Gelukkig was er de TV motor om Alaphilippe te bevoordelen, he Mr Lefevere. 2 Belgen in de eerste 10, niemand doet beter.