© iStock

Vrouw uit Landgraaf tijdens overval neergestoken op Tenerife

Een 58-jarige vrouw uit Landgraaf is afgelopen weekend zwaargewond geraakt bij een steekincident op Tenerife. Een 70-jarige vrouw die haar te hulp schoot, werd eveneens neergestoken.

De vrouw uit Landgraaf raakte gewond aan haar arm, dij en maag, melden Spaanse media. Inmiddels is ze succesvol geopereerd, wel moet ze de komende dagen ter observatie in het ziekenhuis blijven.

Het steekincident vond zaterdagavond rond half tien plaats. De Landgraafse was doelwit van een overval. De messentrekker had het gemunt op haar telefoon en tas. Tijdens de diefstal stak hij meerdere keren in op het slachtoffer.

Een 70-jarige Nederlandse vrouw schoot haar te hulp en werd eveneens neergestoken. Zij ligt volgens de laatste berichten nog altijd op de intensive care van het Nuestra Senora de La Candelaria-ziekenhuis.

Baseballpet

Van de dader ontbreekt sinds zaterdag ieder spoor. Volgens de politie had de man een Afrikaans uiterijk en droeg hij een baseballpet. Hij sloeg toe toen de vrouwen via de achteringang hun vakantieverblijf binnengingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer