Israëliërs op straat in Berlijn aangevallen wegens keppel

Twee mannen met een keppeltje zijn in Berlijn op straat zonder aanleiding aangevallen en beledigd door drie mannen. Een van de twee, een 21-jarige Israëliër, is daarna door een van de mannen met een riem geslagen. Duitse media spreken van een aanval met antisemitische achtergrond.

5 reacties

  • George Kanakaris

    6 jaar geleden
    De mensen in de door Israel bezette gebieden, hebben het veel harder te verduren dan dit...
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Chantal, wrijf de STR. uit uw ogen en kijk eens naar Faroek op VTM we zullen dan verder praten
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Extreem rechts bestaat ook in de Arabische en islamitische wereld hoor. Zoals de Grijze Wolven in Turkije. En IS kon je toch ook geen toonbeeld noemen van linkse humanistische waarden en mensenrechten.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Chantal, zeker de schuld van extreem-rechts
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer! En straks weer Kristalnacht? Pak die extreemrechtse anti-semieten en anti-alles toch op in Duitsland,voor er weer ongelukken gebeuren en miljoenen mensen sterven.
  1. KIJK. Nederlandse Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputatie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexemplaren”

    KIJK. Nederland­se Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputa­tie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexem­pla­ren”

    Nadat het nieuws uitbrak dat de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok (66) haar neus moet laten amputeren door huidkanker, deelt Anita van der Linde haar ervaring. Zij onderging elf jaar geleden dezelfde operatie, omdat ze aan een zeldzame vorm van kanker leed. “Eerst hield ik me sterk wanneer ik in de spiegel keek, maar na een paar dagen brak ik volledig”, getuigt ze. Na een tijdje begon Anita met het dragen van neusprotheses en die komen voor in alle vormen en kleuren. “Per seizoen laat ik mijn neus opmeten, dan krijg ik een lichte neus voor de winter en een iets donkerdere neus voor in de zomer.”
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu nogmaals verzekerd van zijn ‘ijzersterke inzet’ (ironclad commitment) voor de veiligheid van Israël. Dat meldt het Witte Huis. De twee leiders spraken elkaar telefonisch. Hamas heeft het laatste Israëlische voorstel rond een wapenbestand in de Gazastrook en de vrijlating van gijzelaars ontvangen en gaat het naar eigen zeggen bestuderen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 28 april terug.