RV, Sea War Museum
Volledig scherm
© RV, Sea War Museum

Verdwenen duikboot gevonden die topnazi’s en schatten naar Zuid-Amerika gebracht zou hebben en hij werpt nieuw licht op mythe

BuitenlandWetenschappers van het Deense Sea War Museum hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan op de bodem van de Noordzee en die werpt een nieuw licht op de hardnekkige maar nooit bewezen geruchten dat hooggeplaatste Nazi’s na hun nederlaag in de Tweede Wereldoorlog met onderzeeërs naar Zuid-Amerika vluchtten en daar hun goud in veiligheid brachten.

28 reacties

  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    het fijne,weet ik ook niet.volgens mijn bescheiden mening is Hitler overleden in Berlijn.tot de laatste man zei hij.gek en dom was die niet,hij bereikte in Europa wat niemand hem voordeed of zal nadoen.iets heel anders dan het zootje ongeregeld dat Europa nu bestuurd.met respect voor ieders mening.
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    marc huygebaert: is dat diezelfde zender niet die Oak Island en the Alaskan Bush People uitzendt? Och ja: en die spokenjagers. Héél betrouwbare bron, inderdaad...
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Er bestaan tal van Duitse dorpen en gemeenschappen in Zuid-Amerika. Je zou je echt in Beieren wanen. Die gemeenschappen zijn er niet vanzelf gekomen.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Hij zal in ieder geval heel veel tijd gehad hebben om zijn dood in scene te zetten met een dubbel. Bizar dat er getuigen zijn die hem hebben gezien in Argentinië. Ook blijkt dat Nazi-goud pootjes gekregen te hebben. Hoeveel geheime onderzeeërs had die man wel niet ? Buiten wat tanden en botten hebben ze ook niet veel meer in Rusland. Zijn medische dossiers kunnen jaren daarvoor allang vervalst geweest zijn. Dom was hij niet !
  • Jef Van De Plas

    6 jaar geleden
    Die goudtrein in Polen is ook al vier keer (bijna zo goed als) gevonden !