AFP
Volledig scherm
© AFP

Absolute hoogdag voor spotters: grootste passagiersvliegtuig ter wereld geland op Zaventem

Omstreeks 13.25 uur is de A380 van Emirates -met 517 plaatsen het grootste passagiersvliegtuig ter wereld- op Zaventem geland. Voor vliegtuigspotters een absolute hoogdag: het is pas de derde keer dat het toestel zijn wielen op Belgische bodem zet.

26 reacties

  • jan De Grande

    6 jaar geleden
    Geef mij maar Ethiad is veel beter dan Emirates. En het klopt Dubai airport is een ramp ze kunnen nog veel leren van Abu Dhabi ! Heb zelf al gevlogen met de A380 van Franfurt naar Houston het is een prachtig vliegtuig had wel het geluk om in Business Class te vliegen.
  • Stefan Callant

    6 jaar geleden
    Met de A380 naar Dubai vliegen lijkt me prachtig. Tot je in Dubai airport aankomt. Dan begint de miserie pas. Aanschuiven, veel te sruk en old fashiones. Geef mij maar abu dhabi airport en etihad. Da is altijd top.
  • herman schrijvers

    6 jaar geleden
    Vlieg al jaren business met den A380 vanuit Schiphol als hij maar rap naar hier komt . Dan hoeven we niet meer naar Amsterdam te rijden .
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Wat een flop vliegtuig, het failliet van Airbus kruipt dichter en dichter, eerst wel nog wat Belgisch geld inpompen.
  • hans de Bel

    6 jaar geleden
    Ik kwam met deze vlucht uit Dubai aan na een eerste vlucht voordien vanuit Bangkok met een 777. Ook van Emirates en werjelijk een wereld van verschil. Veel meer ruimte per persoon. Stil en aangenaam . Had verleden jaar een free upgrade naar business en dit was werkelijk puur enjoyment.