.
Volledig scherm
. © Wouter Spillebeen

Complete ravage: 16 voertuigen betrokken bij zware crash op N60 in Nazareth

Op de N60 naar Gent zijn vanmiddag ter hoogte van Nazareth zestien voertuigen betrokken geraakt bij een zwaar ongeval. De ravage is enorm. Er vielen acht gewonden. Ondertussen is de weg weer vrijgemaakt.

43 reacties

  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    als er wat minder automobilisten plots voor vrachtwagens verschijnen en op hun rem gaan staan kunnen die nooit meer stoppen. Echte cowboys tegenwoordig op de weg van de automobilist. Geen respect,gehaast, gsm, eten achter stuur, van links naar rechts, enz... Ben overal een klein uurtje te vroeg en nooit gehaast, Vertrek liever een uurtje te vroeg dan in bed te liggen. Ben geen vrachtwagen bestuurder.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Op zijn smartphone aan het kijken?
  • Ad De su

    6 jaar geleden
    Thomas Oosterlynck, als je zelf nog nooit met een vrachtwagen met auto. remsysteem hebt gereden , en daar ben ik zeker van, dan kunt ge beter niet reageren dan onnozelheden te vertellen
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    En dan zouden mensen beboet worden als ze niet rechts rijden op de snelweg ? Ik zet mij in de file altijd links !
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Door de globalisatie is er veel overbodig transport. Ook veel gependel bij gebrek aan werk in eigen streek, fusies van gemeenten, scholen, ziekenhuizen ... Het kan met minder vervoer op de weg maar wie van de filles rijker wordt, heeft daar geen oren naar.