Bij de ombudsdienst voor de postdiensten zijn vorig jaar 887 klachten binnengelopen over zoekgeraakte postpakketten. Dat is een stijging met 66 procent ten opzichte van het jaar voordien.
Volledig scherm
Bij de ombudsdienst voor de postdiensten zijn vorig jaar 887 klachten binnengelopen over zoekgeraakte postpakketten. Dat is een stijging met 66 procent ten opzichte van het jaar voordien. © bpost

Aantal klachten over verloren postpakketten stijgt fors

Bij de ombudsdienst voor de postdiensten zijn vorig jaar 887 klachten binnengelopen over zoekgeraakte postpakketten. Dat is een stijging met 66 procent ten opzichte van het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers die Kamerlid Veli Yüksel (CD&V) opvroeg bij de bevoegde minister Alexander De Croo (Open Vld).

35 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Op zich wel begrijpelijk. Personeel moet steeds harder werken door personeelstekort, hierdoor ontstaan er meer fouten. Sommige personeelsleden zijn zelfs onbekwaam om de job te doen, maar houdt men vanwege het personeelstekort. Tenslotte, wil ik toch even melden dat ik veel respect heb voor mijn postbode die steeds door weer en wind rijdt. Maar anderzijds is het niet meer zoals vroeger en zal dit bedrijf nog failliet gaan vanwege een hoop onbekwame teamleaders en ceo.
  • annick de smet

    6 jaar geleden
    Post.NL die leveren mijn pakjes altijd een straat verder ..... misschien een stratenplan meenemen !!! met Bpost nooit problemen !!
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Als ze het niet fatsoenlijk kunnen dat ze het dan overlaten aan die, die wel service bieden zoals Post NL. Nooit problemen mee gehad.
  • jan dupont

    6 jaar geleden
    1é les die je krijgt van de post als je daar gaat werken is : Alle verantwoordelijkheid van je rug schudden. Als je er een conflict met hebt is het gegarandeerd hun fout niet. Al goed dat ze zowat een jaar geleden Post-Nl niet hebben overgenomen want dan was het daar ook om zeep.
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Op tv zie je hoe Bpost ook wil leveren op een verborgen plek ( bankje in de hal ) als je "niet" thuis bent. Is dit allemaal wel wettelijk ? Wat met de bewijslast van levering ? Gaat de klant in de toekomst moeten bewijzen dat hij/zij een zending niet ontvangen heeft? Hoe doe zoiets ???
  1. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.