Burgemeester Stefaan Devleeschouwer.
Volledig scherm
Burgemeester Stefaan Devleeschouwer. © Foto Ronny De Coster

Burgemeester Brakel veroorzaakt ongeval onder invloed, slachtoffer zwaargewond

De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeschouwer (53, Open Vld) heeft positief geblazen na een aanrijding woensdagavond op de N8 in Sint-Maria-Lierde waarbij een andere man levensgevaarlijk gewond raakte. Dat schrijven Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

187 reacties

  • Wouter Desmijter

    6 jaar geleden
    Hij heeft het slachtoffer gewoon in de rug omver gereden na dat ze een woordenwisseling hadden gehad. In mijn ogen poging tot doodslag + vluchtmisdrijf eens benieuwd hoe ze dit in de doofpot gaan willen steken!
  • Wiske Schoeters

    6 jaar geleden
    Altijd hetzelfde met de onnozelaars hier: hij was maar net over de limiet, dus het is ok. Jazeker, het is ok dat hij dronken achter het stuur zat en een ernstig ongeval veroorzaakte. Voor mij mogen ze gerust zero tolerantie invoeren! En ja, ik hou ook van een glaasje wijn of een glas bier, als ik niet moet rijden!!
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Positief is positief. Dat is simpel Willy. Zeker bij mensen die alcoholcontroles laten uitvoeren, uitvoeren of bestraffen. En zeker als zij dan nog in een ongeval betrokken zijn. Zij zijn degenen die de wetten maken, dan zijn zij de eersten die diezelfde wetten moeten volgen. Ook dat is simpel.
  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Wat wordt dit weer opgeblazen, hij blies positief, tussen de 0,5 en de 0,8. Hallo? 0,8 was vroeger de norm, dan ben je niet dronken, je blaast wel positief uiteraard. En geloof me, ik ben geen supporter van De Vleesschouwer. Daar er voordien tussen die twee al ruzie was zal dat er meer voor tussenzitten!
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Zuiplap, laat hem maar goed betalen.