© Inge Fraiponts

Limburgers kleuren 'Homo Universalis'

Elke weekdag volgen 1 miljoen Vlamingen het spel in 'Iedereen Beroemd' waarin Walter Grootaers 100 dagen op zoek gaat naar de Homo Universalis, of de mens die alles kan.

Inge Fraiponts

De opdrachten zijn telkens simpel en wie er als laatste in slaagt om de opdracht uit te voeren of dat als slechtste doet, valt af en moet het spel voorgoed verlaten. Wie nooit een spel verliest, wordt de Homo Universalis.Onder de 48 overgebleven kandidaten zitten nog zes Limburgers die kans maken op de felbegeerde titel én op een jaar gratis vakanties. Inge Fraiponts (43) uit Meeuwen-Gruitrode, Sercan Sevil (24) uit Tessenderlo, Jan Gorissen (62) uit Houthalen, Jos Van Baelen (65), Cynthia Geenen (40) uit Kozen en Dirk Vandervelden (39) uit Hechtel-Eksel slaagden er tot nu toe onder meer al in om een naald in een hooiberg te vinden, te limbodansen en probleemloos uit een doolhof te geraken.

Welke simpele opdrachten hen nog te wachten staan en hoe het hen daarbij vergaat, kan je elke weekdag volgen om 19u40 op één in Iedereen Beroemd.

Foto van de 6 Wereldburgers, genomen in de loods waar de opdrachten doorgaan in bijlage.Achteraan (vlnr): Jos, Cynthia, Jan, IngeVooraan: Dirk, Sercan

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer