© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Geen lingeriereclame meer in Antwerpse Joodse wijk

De chassidische gemeenschap in Antwerpen heeft een overeenkomst met publiciteitsbedrijven om in de stationsbuurt ‘pikante’ reclame, zoals voor lingerie, op publiciteitszuilen te weren. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) zou bemiddeld hebben bij de deal, maar zijn woordvoerder ontkent dat vanavond.

129 reacties

  • Fred Debroek

    6 jaar geleden
    Hoe meer eisen de Joden en Moslims in ons lans stellen hoe meer racisten er zullen zijn. Dat ze er zijn en aanpassen is voor mij geen probleem. Zij die hun wetten in ons land willen stellen mogen oprotten. Ik krijg er genoeg van, probeer in hun land maar eens wat zij hier doen, ze maken je af.
  • Mohamed Ben Mohamed

    6 jaar geleden
    @ Kris Delen, Bart De Wever heeft wel degelijk in deze bemiddeld. Hier letterlijk quote uit De Morgen: “Bart De Wever heeft ervoor gezorgd dat er een dialoog is gekomen met het bedrijf dat de zuilen uitbaat”, zegt Hoffman. “In deze wijk zult u geen lingeriepubliciteit meer zien.” Als anderen het zouden vragen dan was het vanuit Bart De Wever zijn kamp: "Ze moeten zich aan onze zeden en gebruiken aanpassen"
  • Paul De Clercq

    6 jaar geleden
    Wij moeten in ons eigen land plooien voor de moslims en nu ook nog voor een extreme jood,als die het niet eens zijn met onze cultuur kunnen ze opkrabben,niemand houdt hen tegen,tijd dat de politiekers ingrijpen of het wordt hier revolutie
  • Jan Standaert

    6 jaar geleden
    Dit is zeer fout en gevaarlijk. Men schept een precedent van iets waarvan niemand het einde kan voorzien.
  • John De roo

    6 jaar geleden
    Wat Wij dringend moeten afleren is om in heel die zever mee te gaan. Wij moeten ons NIET aanpassen!!hier in België is reclame voor lingerie normaal en zij MOETEN dat aanvaarden. niet??