RV
Volledig scherm
© RV

Man zit 25 jaar in dodencel te wachten op executie. En nu blijkt bewijs waarmee hij veroordeeld werd voor misbruik en moord vals

BuitenlandHij hield altijd vol dat hij onschuldig was, maar werd toch veroordeeld tot de doodstraf. Vincente Benavides (68) uit de Amerikaanse staat Californië zat in totaal bijna 25 jaar in de dodencel voor het verkrachten en vermoorden van een 2-jarig meisje, maar nu blijkt het bewijsmateriaal dat hem achter de tralies deed belanden vals te zijn.

23 reacties

  • Daniel Duytschaever

    6 jaar geleden
    wanneer je onschuldig bent is het maar de normaalste zaak dat men je vrijheid terug geeft maar de man zijn leven is totaal verwoest door de miskleunen van diegene die hem veroordeeld hebben het geld dat hij nu zou krijgen is niks met wat ze hebben aangericht voor mijn part sluit de mensen op zolang die man in de gevangenis heeft gezeten ook 25jaar eens zien hoe zij dan reageren
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    En hoeveel zouden er hier onschuldig in de gevangenis zitten denk je ? En hoeveel misdadigers lopen hier vrij rond in plaats dat ze in de gevangenis te moeten zitten ? Vooral politiekers die onze corrupte rechters hebben benoemd voor het leven.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Twee levens verwoest. Grote schadevergoeding is handig maar geeft je leven niet terug. Hopelijk word de man gelukkig honderd jaar oud. Dan heeft hij tenminste nog een beetje te genieten.
  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    Toch zijn er ook in dit land zeer velen die zelfs voor onmiddelijke terechtstellingen te vinden zijn .In de USA doen ze wat ultra rechts graag wil .
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Schandalig dat dit pas na 25 jaar uitkomt, komt er op neer dat in die 25 jaar niemand van laffe justitie hun werk ook maar effen ernstigs hebben genomen. Hopelijk worden deze laffe debielen van justitie ook gestraft en minstens 5 jaar in de cel.