BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Groen maakt gelukkig": Groen sluit Antwerpse coalitie met N-VA uit en maakt geluk inzet van verkiezingen

Geluk wordt voor Groen de inzet van de lokale verkiezingen in oktober. Volgens de Vlaamse groenen blijkt uit onderzoek dat de Vlaming snakt naar meer groen, een betere verkeersveiligheid, betaalbaar wonen en een aangename en veilige buurt. "Groen maakt gelukkig", stelt partijvoorzitster Meyrem Almaci omdat Groen sterk inzet op die thema's. Een Antwerpse coalitie met de N-VA van burgemeester Bart De Wever sluit Almaci uit.

271 reacties

  • Frank Deridder

    6 jaar geleden
    iedereen gelukkig? Pure onzin!
  • Hugo casteels

    6 jaar geleden
    uitsluiting? Groen is toch de partij van de verbinding? Ze kunnen hun eigen woorden nog niet waar maken en dat wil een stad als Antwerpen gaan besturen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Integendeel, sinds de opkomst van Groen zijn er meer depressieve mensen. Hun taak zou moeten zijn de mensen bewust te maken dat het zo niet verder kan en dat we anders moeten gaan leven. Beter maar minder, maar ze promoten de goedkoop maatschappij en over consumptie. De open grenzen en de veel kinderen politiek, ze creëren kansarmoede, het milieu geraakt verzadigd en de grondstoffen raken op. Volgende generaties zullen opgestapeld worden in woonunits willen ze iedereen onderdak verschaffen.
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    groen gelukkig , zou eens weten in welke stad of gemeente ??
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Groen is de nieuwe S.pa naam, en daar gaan er vele intrappen.