Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Kindje van 1,5 jaar valt 8 meter diep tussen sluisdeuren Schelde

In Wichelen is een kind van 18 maanden oud omstreeks 16.10 uur zowat acht meter diep in een sluiscomplex aan de Schelde gevallen. Het was samen met zijn ouders aan het wandelen toen het naast een rooster ten val kwam en in een gat terechtkwam. Het raakte daarbij enkele metaalobstakels. 

43 reacties

  • Albert braekevelt

    6 jaar geleden
    kinderen altijd bij de hand houden langs waterkanten ook op het voetpad kleuters zijn onverspel baar .
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Het kind zou uit zijn zitje zijn gegleden. Nog een geluk dat dat niet gebeurde tijdens de fietsrit. Je kan nog zoveel maatregelen treffen, maar hier heb je echt wel pech dat het kind net door dat gat naar beneden valt. Ouders mogen ook wel ter verantwoording worden geroepen. En, Hendrik Nillesen, de overheid stuurt een aannemer om die gaten dicht te maken. Dacht je dat de Vlaamse Waterweg dat zelf ging doen ?
  • Hendrik Nillesen

    6 jaar geleden
    Waarom stuurt de Vlaamse Waterweg een aannemer ter plaatse ? Waarom gaan ze zelf niet kijken ?
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Je mag duizend ogen hebben de 1001 keer ontsnappen ze aan u aandacht . Ik moet Geertje van den Eijkel gelijk geven ,ik wens dat engeltje een spoedig herstel toe.
  • Geertje van den Eijkel

    6 jaar geleden
    "Waar uw ogen niet waren ,moet uw mond niet praten " Wanneer leren mensen nu eens om niet te oordelen alvorens de exacte toedracht bekend is.Ik wens het kindje een spoedig herstel toe.