Nicole Liefhebber kreeg zeer onverwachts een baby.
Volledig scherm
Nicole Liefhebber kreeg zeer onverwachts een baby. © Rob Voss

"Ik zei tegen de arts: 'U bent gek, ik ben niet eens zwanger'": 40 minuten later had Nicole (38) baby op de wereld gezet

Bevallen van een kindje terwijl je niet weet dat je zwanger bent. Het overkwam de 38-jarige Nicole Liefhebber uit het Nederlandse Eerbeek. Ze had nota bene al drie kinderen op de wereld gezet. Drieënhalve maand na de geboorte van Lisa - op 30 december - vertelt Nicole haar bijzondere verhaal. "Ik zei tegen de arts: 'U bent gek, ik ben niet eens zwanger.'"

16 reacties

  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Identiek hetzelfde meegemaakt, zelfs bloedstalen hebben het niet aangetoond. Een uur voor de bevalling kreeg ze maagkrampen en dat was het. Zelfs de spoed is niet meer gehaald. Je denkt, dat kan enkel op tv, maar niets is minder waar. Wie het niet gelooft, wacht tot het jezelf overkomt. Je staat gewoon perplex op dat moment.
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Ik was van mijn dochter 6 maanden zwanger voor we het wisten . Ik was blijven bloeden doordat ik te zwaar was . Kreeg de rodenhond erbij en ze dachten dat de baby niet gezond ging zijn . Ben op 8 maanden bevallen dan . Voor mij zelf was het geen zwangerschap die ik me voorstelde . Geen voor weeën of niets . Op de parking van de kliniek . Het kan snel ook gaan .
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Ik vind ze wel schattig samen.
  • Rogé Brouwers

    6 jaar geleden
    Is die vrouw van een andere planeet?Zal het zeker goed kunnen uitleggen gelijk alle Hollanders en voor de rest .....pfffffffffffff
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    En zeker dat ze haar pil nauwkeurig genomen heeft?