shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

Gedaan met de zomerpret, vandaag geleidelijk onweerachtig in het binnenland

Hopelijk kon u afgelopen dagen profiteren van het uiterst warm weerbeeld in de Benelux, want het einde is in zicht. Vanaf vanochtend komen we terecht in onstabiele lucht, aldus het KMI in een waarschuwingsbericht. Dit betekent dat er vanaf de ochtend al kans is op een plaatselijke bui met onweer in het westen van het land. 

31 reacties

  • mich lee

    6 jaar geleden
    Wat een zever. 1200 Euro terug trekken kan iedereen als je je voorschot niet verlaagd. Hoeveel je terugtrekt zegt niets. Hoeveel je uiteindelijk betaalt ook niet, want dat hangt van vele factoren af. Veel mensen betalen niet eens 100 EUR per maand voor gas en elektricteit dan kan je moeilijk 1200 EUR terug trekken.
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Ach leer is genieten want de mens staat niet boven de natuur , de seizoenen zijn reeds een aantal jaren aan,t veranderen ,en wees blij dat het hier niet zoals vele andere landen alles overstroomd , er al maanden sneeuw ligt ,er stormen zijn , zo slecht hebben we het hier nog niet!.en mens MOET is leren om met veeel minder content te zijn!
  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Ga met zo'n soldaten naar den oorlog . Hitte...25 graden ...
  • Ivan Lemarinel

    6 jaar geleden
    Zit al van 14 u in den hof te wachten op dat onweer .. BBQ aangestoken .. buiten gegeten .. nu nog steeds voldaan wachtend met flesje rosé in lounge buiten ... op dat aangekondigd onweer door onze fantastische weermannen ... Vleermuizen vliegen rond me .. op de voorgrond grote eiken zwart gekleurd voor een donkerwordende blauwe hemel met een helderschijnende halve maan .. dit is genieten !
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Eindelijk terug normaal weer. Het onweer zit momenteel niet in België. Het zit boven NL en D. Wie 25°C op deze tijd van het jaar bejubeld moet dringend naar elders verhuizen. Geef nu temperaturen tussen 15 en 20°C en iedereen is content. De kersen hebben 1 week gebloeid in plaats van 3. De kans op veel honing is dus 1/3. Koolzaad zal dezelfde weg op gaan. Dringend frisser en regen.